Informatie

Informatie over het BTW Tarief, de AF Erkenning, de voorwaarden, de winterschilder en het onderhoudsplan.

BTW Tarief

Met ingang van 1 januari 2000 is het BTW tarief op schilderwerk voor de hele particuliere markt verlaagd. Dit nieuwe, lagere tarief geldt alleen voor appartementen, huur- en koopwoningen ouder dan 15 jaar. Woningen jonger dan 15 jaar en gebouwen met een andere bestemming dan die van woning vallen dus niet onder deze maatregel. Voor deze gebouwen moet over schilderwerk het hoge BTW tarief van 21% worden berekend.

Lees meer

AF Erkenning

Kwaliteit komt met de AF-erkende schilder in alle opzichten beter uit de verf! Dat geldt vanaf het eerste gesprek tot en met de definitieve oplevering. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing, en op een professionele uitvoering met hoogwaardige verfsystemen.

Winterschilder

Onderhoud buiten in de koude maanden? Jazeker. Door gebruik te maken van nieuwe technieken pakken we ook het buitenwerk aan: de gevel, de kozijnen, al het schilderwerk. De winterschilder is de vakman die, wanneer dat nodig is, zorgt voor steigers en afscherming van uw huis.

Lees meer

Onderhoudsplan

Als professioneel schildersbedrijf bieden wij ook de mogelijkheid om een onderhoudsplan op te stellen voor uw persoonlijke situatie. Door een onderhoudsplan op te stellen bent u verzekerd van goed onderhoud en heeft u geen omkijken meer naar het buitenschilderwerk

Lees meer